Γρήγορη και εύκολη τουρτίτσα!
υλικά:
125 γρ. μπισκότα Digestive ή Πτι μπερ
100 γρ. γιαούρτι
200 γρ. κουβερτούρα
75 γρ. γάλα
65 γρ. βούτυρο
εκτέλεση:
1. Ζεσταίνουμε μέχρι να αρχίσει να φουσκώνει το γάλα και το ρίχνουμε μέσα στην κουβερτούρα για να λιώσει.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και
χτυπάμε για 2'-3' με το μίξερ.
2. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα, λιώνουμε το βούτυρο το προσθέτουμε και ανακατεύουμε.
Το ρίχνουμε σε τσέρκι 17∅ ή 18∅ και το στρώνουμε.
Προσθέτουμε την κρέμα σοκολάτας
την στρώνουμε και την βάζουμε στο ψυγείο.
υλικά για την επικάλυψη:
160 γρ. ζαχαρούχο γάλα
85 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
1 κ.σ. βούτυρο
1/2 κάψουλα βανίλια
εκτέλεση:
3. Σε κατσαρολάκι ριχνουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε
σε σιγανή φωτιά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Την ρίχνουμε επάνω στην κρέμα σοκολάτας, καλύπτουμε και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Καλή επιτυχία
Δοκιμάστε τη!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου