Υλικά:
1 κιλό περίπου έτοιμο μείγμα κιμά για κεφτέδες
1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
150γρ. περίπου τυριά
(παρμεζάνα,γραβιέρα κ.α.)
6-8 περίπου φέτες μπέικον
Εκτέλεση:
1. Ετοιμάζουμε τον κιμά όπως φτιάχνουμε τα κεφτεδακια μας
(εγώ βάζω κρεμμύδι,σκόρδο,μαϊντανό,αυγό,ψωμί μουλιασμένο
καλά,αλάτι,πιπέρι,κάρυ,μουστάρδα λίγο ελαιόλαδο)
2. Κόβουμε σε μπαστουνάκια την πιπεριά και τα τυριά
3.Βάζουμε μια λαδόκολλα στον πάγκο μας, απλώνουμε τον κιμά και τοποθετούμε σε όλη την επιφάνεια τα υλικά της γέμισης.
4. Διπλώνουμε σφιχτά
5.Το βάζουμε στο ταψί μαζί με πατάτες χωρίς την λαδόκολλα
και το ψήνουμε περίπου 1 με 11/2 ώρα να στους 180C .
Να το δοκιμάζετε για να μην σας στεγνώσει ο κιμάς
Καλή σας όρεξη! |
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου