1 πακέτο μακαρόνια
150 γρ. παρμεζάνα
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
2-3 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό
(2 χούφτες γεμάτες περίπου)
1 φακελάκι κουκουνάρι (15 γρ-20 γρ)
αλάτι- πιπέρι
Εκτέλεση:
1.Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο
2.Πλένουμε τον βασιλικό και τον βάζουμε στο μούλτι μαζί
με την παρμεζάνα, το σκόρδο,
το κουκουνάρι ,το ελαιόλαδο, αλάτι - πιπέρι και χτυπάμε.
3. Ανακατεύουμε το πεστο που φτιάξαμε με τα μακαρόνια και σερβίρουμε.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου