Χοιρινή σπάλα στον φούρνο με πατάτες

Χοιρινή σπάλα στον φούρνο με πατάτες

Υλικά:
1,5-2κ. περίπου χοιρινή σπάλα με κόκαλο
5-6 πατάτες κομμ. στα τέσσερα
αλάτι, πιπέρι, κοκκινοπίπερο,ρίγανη,
μουστάρδα, ελαιόλαδο,λεμόνι, 
χυμό από ένα πορτοκάλι 
1-2  ποτήρια νερό 

Εκτέλεση:
1.Πλένουμε το κρέας και βάζουμε όλα τα μπαχαρικά
  και τους χυμούς, απλώνουμε καλά επάνω στο κρέας.
(αν μπορούμε αυτό το κάνουμε από το βράδυ) 
 
2.Τα βάζουμε στο ταψί ρίχνουμε και το νερό και 
ψήνουμε στους 180-190C για περίπου 2 ώρες.
(Το κρέας θα το γυρίσουμε περίπου στην 1 ώρα 
για να πάρει χρώμα και στις 2 πλευρές )
Καλή σας όρεξη!!

Σχόλια