Χοιρινή σπάλα στον φούρνο με πατάτες
1,5-2κ. περίπου χοιρινή σπάλα με κόκαλο
5-6 πατάτες κομμ. στα τέσσερα
αλάτι, πιπέρι, κοκκινοπίπερο,ρίγανη,
μουστάρδα, ελαιόλαδο,λεμόνι,
χυμό από ένα πορτοκάλι
1-2 ποτήρια νερό
Εκτέλεση:
1.Πλένουμε το κρέας και βάζουμε όλα τα μπαχαρικά
και τους χυμούς, απλώνουμε καλά επάνω στο κρέας.
(αν μπορούμε αυτό το κάνουμε από το βράδυ)
2.Τα βάζουμε στο ταψί ρίχνουμε και το νερό και
ψήνουμε στους 180-190C για περίπου 2 ώρες.
(Το κρέας θα το γυρίσουμε περίπου στην 1 ώρα
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου