Σουφλέ με χυλοπίτες και καπνιστή γαλοπουλα
250γρ. χυλοπίτες
150γρ. καπνιστή γαλοπούλα (αυτή που βάζουμε σε σάντουιτς)
150γρ. τυρί ότι θέλουμε
2 κούπες περίπου αραιή μπεσαμελ
πιπέρι- αλάτι
Εκτέλεση:
1. Βράζουμε τις χυλοπίτες σε αλατισμένο νερό όπως τα μακαρόνια.
2. Ψιλοκόβουμε την γαλοπούλα και τρίβουμε το τυρί εγώ έβαλα edam.
3.Φτιάχνουμε την μπεσαμελ με:( 2 κούπες γάλα 1κ. της σούπας βούτυρο
αλάτι ,πιπέρι και 2 κ. της σούπας περίπου αλεύρι και ανακατεύουμε
καλά μέχρι να πήξει).
Γίνετε σαν σάλτσα δεν πήζει πολύ.
4.Ανακατεύουμε όλα τα υλικά
Καλή όρεξη |
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου