Εργολάβοι

Εργολάβοι


Υλικά:
3 ασπράδια( **)
250γρ. ζάχαρη άχνη
250γρ.αμύγδαλα ασπρισμένα
1 βανίλια 
μαρμελάδα

Εκτέλεση:
1.Χτυπάμε τα ασπράδια με την βανίλια και τα 3/4 της ζάχαρης,
 μέχρι να γίνει μια σφιχτή παχύρευστη μαρέγκα.
2.Κόβουμε στο multi τα αμύγδαλα όσο πιο πολύ μπορούμε.
3. Ρίχνουμε τα αμύγδαλα μέσα στην μαρέγκα και ανακατεύουμε
απαλά μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
4. Βάζουμε στο ταψί μας μια λαδόκολλα και με δυο κουτάλια
 αραδιάζουμαι το μείγμα.
5. Ψήνουμε στους 160C για20'-25'.
6.Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και βάζουμε από μια κουταλιά
 μαρμελάδα και τα κολλάμε μεταξύ τους.
(**)Αν θέλετε οι εργολάβοι να σας βγουν λίγο πιο σφιχτοί,
 θα βάλετε 2 ασπράδια.

Σχόλια