300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κεσέ γιαούρτι
1/2 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
λίγο αλάτι
υλικά γέμισης:
1 ποτήρι του νερού τραχανά βρασμένο
200 γρ. φέτα τριμμένη
2 αυγά
2 κ. της σούπας gouda τριμμένο
πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Ζυμώνουμε την ζύμη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί.
2. Βράζουμε τον τραχανά με νερό λίγο λάδι αλάτι και πιπέρι έως να
πήξει και αφήνουμε να κρυώσει καλά.
3. Ανοίγουμε το ζυμάρι πάνω σε λαδόκολλα όσο το μέγεθος της
μέσα στην τάρτα.
5. Ψήνουμε για 45'-55' στους 180C .

Βουλα μπραβο, πολυ καλη δουλεια!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν θελεις μπορω να σου δινω κι εγω συνταγες που εχουμε δοκιμασει και ειναι ωραιες και μοναδικες!
Στειλε μου το email σου παλι, κατι εγινε με το google account μου,
Γεωργια