Φιστίκια ψημένα αλατισμένα!
Υλικά:
50-60γρ αλεύρι
νερό-αλάτι
Εκτέλεση:
1. Σε σουρωτήρι βρέχουμε πολύ καλά τα φιστίκια
2. Ρίχνουμε το αλεύρι και όσο αλάτι θέλουμε
(εγώ βάζω 3-4 κ. της σούπας περίπου),
ανακατεύουμε καλά.
![]() |
3. Βάζουμε μια λαδόκολλα στο ταψί μας, τα ρίχνουμε μέσα και τα απλώνουμε. 4. Ψήνουμε για περίπου 20' στους 170C-180C |
5. Βάλτε και ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου