Κιμαδόπιτα

Κιμαδόπιτα !

Υλικά:
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι
2-3 καρότα 
2-3 σκελίδες σκόρδο
3 ντομάτες σε κύβους
3-4 κ. της σούπας κέτσαπ
1 κύβο  κοτόπουλο
αλάτι-πιπέρι-κάρυ
1 δόση ζύμη (βλέπε συνταγή για κοτόπιτα)

Εκτέλεση:
1. Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά .
2. Σε τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο για να σοτάρουμε το κρεμμύδι,προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε μέχρι να αρχίσει να καβουρδίζεται.
3. Προσθέτουμε τα καρότα,το σκόρδο,τα μπαχαρικά,τον κύβο,τις ντομάτες ,την κέτσαπ και 1/2 ποτήρι νερό. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοβράζει.
4. Όταν είναι έτοιμο το αφήνουμε να κρυώσει.
5. Ανοίγουμε  τα 3/4 της ζύμης για τον πάτο της πίτας και το τοποθετούμε σε ταψί. Ρίχνουμε μέσα την γέμιση.
6. Ανοίγουμε  το υπόλοιπο φύλλο για καπάκι της πίτας και το αλείφουμε με ένα αυγό.
7. Το στολίζουμε με σουσάμι.
8. Ψήνουμε στου 200C για 1:15'.
Καλή σας όρεξη!!!!

Σχόλια