Πεϊνιρλί


Πεϊνιρλί !
Υλικά ζύμης:
400-500 γρ. αλεύρι σκληρό
200ml. περίπου χλιαρό νερό
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
2 κ. της σούπας ελαιόλαδο
11/2 κ. του γλ. αλάτι
1 κ. του γλ. ζάχαρη

Υλικά γέμισης:
κασέρι
gooda
βούτυρο
αλλαντικά αν θέλουμε και ότι θέλουμε

Εκτέλεση:
1.Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί . Πρέπει να γίνει μια μαλακή ζύμη.Την αφήνουμε να διπλασιαστεί την ξαναζυμώνουμε ελαφρώς και την αφήνουμε ήσυχη για δεύτερη φορά να διπλασιαστεί.
2. Βάζουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια την ζύμη και την κόβουμε στα τέσσερα ή στα έξι.
3.Συνεχίζουμε όπως στις εικόνες μόνο με τυριά ή και με αλλαντικά:
4.Ψήνουμε στους 180-190C για 30'-40'
Δοκιμάστε τα!!

Σχόλια