Κολοκυθόσουπα

Κολοκυθόσουπα

υλικά:
1 γλυκοπατάτα
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 μικρές πατάτες
1κ. κολοκύθα πορτοκαλί 
ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι
μπεικον
κρουτόν
 εκτέλεση:
1. Καθαρίζουμε όλα τα λαχανικά και τα κόβουμε σε κομμάτια.
2. Χοντροκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε ελαφρώς με λίγο ελαιόλαδο.
3. Προσθέτουμε την κολοκύθα και τις πατάτες αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για 5' περίπου.
4. Προσθέτουμε ζεστό νερό αλλά να μην καλύψει το νερό τα λαχανικά.Σιγοβράζουμε για 20'-30'και πολτοποιούμαι με ράβδο ή με μπλέντερ ή με μούλτι .
 5.Σερβίρουμε με λίγο ελαιόλαδο,πιπέρι, κρουτον και λίγο μπέικον.
***Μπορούμε να την συνοδεύσουμε με μια ψητή μπριζόλα ή ψάρι.

Σχόλια