Υλικά:
500γρ. μύδια ψίχα
2 καρότα κομμένα σε κυβάκια
4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 ματσάκι άνηθο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1 ποτ. του κρασιού κρασί
ελαιόλαδο
αλάτι - πιπέρι
2-3 κούπες μεγάλες ρύζι σπυρωτό(όχι πολύ βρασμένο)
Εκτέλεση:
1.Σοτάρουμε σε μεγάλο βαθύ τηγάνι το καρότο και το φρ, κρεμμυδάκι.
2. Προσθέτουμε τα μύδια αλατοπιπερώνουμε σοτάρουμε για 5' περίπου.
3. Σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε για 10' περίπου.
4. Προσθέτουμε το ρύζι ανακατεύουμε βάζουμε αν χρειάζετε λίγο ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι κλείνουμε με το καπάκι για να πιεί τα υγρά .
5. Είναι έτοιμο !!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου