Μπισκότα βουτύρου με ξηρούς καρπούς και cranberries!
υλικά:
175γρ, βούτυρο αγελάδος (εκτός ψυγείου για περίπου 2 ώρες)
85 γρ. άχνη ζάχαρη
2 βανίλιες
230γρ, αλεύρι για όλες τις χρήσεις
80 γρ. cranberries
8-10 κ. τις σούπας χοντροκοπανισμένα φιστίκια Αιγίνης και καρύδια μαζί
εκτέλεση:
1. Χτυπάμε με το μίξερ το βούτυρο μαζί με την άχνη για 5'
2. Προσθέτουμε το αλεύρι,τις βανίλιες και χτυπάμε για 2'-3', ρίχνουμε τους ξηρούς καρπούς και τα
cranberries ανακατεύουμε με μια στροφή του μίξερ.
3. Φτιάχνουμε την ζύμη μας σε μακρόστενο μπαστούνι και κόβουμε περίπου ανά ένα 1εκ.
4. Τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170C για 10'-12'.
ΕΤΟΙΜΑ!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου