Σνακ τύπου bake rolls
υλικά
6 ψωμάκια για χοτ ντογκ ή μπαγιάτικα(1-2 ημερών) κουλούρια με σουσάμι.
ελαιόλαδο
αλάτι
σκόρδο
ρίγανη
πάπρικα
(ότι υλικό θέλετε και σας αρέσει)
εκτελεση:
1.Κόβετε σε λεπτές φετούλες τα ψωμάκια σας
2. Τα τοποθετείτε σε σειρούλες σαν στρατιωτάκια πάνω στο ταψί
3. Σε ένα μπολ ανακατεύεται το λάδι με το αλάτι και με όποια γεύση θέλετε να έχουν, (σκόρδο, ρίγανη κ.α.)
ρίγανη
πάπρικα
(ότι υλικό θέλετε και σας αρέσει)
εκτελεση:
1.Κόβετε σε λεπτές φετούλες τα ψωμάκια σας
2. Τα τοποθετείτε σε σειρούλες σαν στρατιωτάκια πάνω στο ταψί
3. Σε ένα μπολ ανακατεύεται το λάδι με το αλάτι και με όποια γεύση θέλετε να έχουν, (σκόρδο, ρίγανη κ.α.)
4. Τα περνάτε με το πινελάκι και ψήνετε στους 160-170C για 20' περίπου, στο ενδιάμεσο τα γυρνάτε από την άλλη πλευρά. Μόλις γίνουν σαν αφράτες φρυγανίτσες είναι...
...Έτοιμα!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου