Αλά πολίτα!!
υλικά:
2-3 πατάτες
3-4 κολοκυθάκια
3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια
500-700 γρ. αγκινάρες καθαρισμένες
200 γρ. αρακά
1/2-1 ματσάκι άνηθο
2-3 καρότα
αλάτι-πιπέρι
ελαιόλαδο
εκτέλεση:
1. Σε κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο να καλύψει τον πάτο της κατσαρόλας και ρίχνουμε μέσα τα φρ. κρεμμυδάκια,τα καρότα,τις πατάτες,αλάτι-πιπέρι και σοτάρουμε.
2. Μετά από 10' περίπου προσθέτουμε τα κολοκυθάκια,τον αρακά και τις αγκινάρες.
3. Αν χρειάζεται προσθέτουμε μισό ποτήρι ζεστό νερό.
4. Μετά από 10'-15' τρυπάμε με ένα πιρούνι τα καρότα ,τις πατάτες και αν έχουν γίνει προσθέτουμε τον άνηθο ψιλοκομμένο..
..και το χυμό από ένα ή δύο λεμόνια ανάλογα πόσο ξινό το θέλουμε.
Όταν χυλώσει το ζουμάκι του το φαγητό είναι έτοιμο.
Σερβίρουμε με λίγο φρέσκο ελαιόλαδο και πιπεράκι.
Καλή όρεξη!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου