Μαρμελάδα φράουλα!
1/3 ποτήρι νερό(αν)οι φράουλες είναι φρέσκες(αν)είναι κατεψυγμένες δεν χρειάζεται.
εκτέλεση:
1. Πλένουμε και καθαρίζουμε τις φράουλες ,τις βάζουμε σε κατσαρόλα μαζί με την ζάχαρη,το λεμόνι και το νερό(αν χρειάζεται).
2. Σπάζουμε τις φράουλες (εγώ έχω αυτό το εργαλείο για τον πουρέ).
3. Βάζουμε μέτρια προς δυνατή ''φωτιά'' την μαρμελάδα για να αφαιρέσουμε τον αφρό που βγάζει όταν φουσκώνει.
4. Μετά από περίπου 45' είναι έτοιμη.
Αφήνουμε να κρυώσει και γεμίζουμε τα βαζάκια μας
Καλή επιτυχία!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου