Γαλοπούλα με σάλτσα μουστάρδας!
υλικά:
500 γρ. φιλέτο γαλοπούλα
1-2 κρεμμύδια
1 ποτηράκι λευκό κρασί
2 κουτ. της σουπ. μουστάρδα
1/ 2 κύβο κοτόπουλο
ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι,λίγο κάρυ
εκτέλεση:
1. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε ελαφρώς με ελαιόλαδο και με μια κουτ. ζάχαρη.
2. Ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια της γαλοπούλας,αλάτι,πιπέρι,το κάρυ και ανακατεύουμε μέχρι να αλλάξει χρώμα το κρέας.
3. Προσθέτουμε το κρασί με την μουστάρδα τον κύβο και ανακατεύουμε.
4. Ρίχνουμε 1 ποτηράκι νερό ζεστό σκεπάζουμε με το καπάκι την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσει, μέχρι να χυλώσει η σάλτσα.
5. Φτιάχνουμε ρυζάκι σπυρωτό ή πατατουλες ή ότι άλλο θέλουμε για να το συνδυάσουμε.
Είναι έτοιμο!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου