Ιαπωνικό Cheesecake με 3 υλικά!
υλικά:
3 αυγά
120 γρ. τυρί κρέμα
120 γρ. λευκή σοκολάτα
άχνη ζάχαρη
εκτέλεση:
1.Λιώνουμε τη σοκολάτα σε Μπεν-Μαρί.
2.Χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια.Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα.
3. Βάζουμε σε μπολ την λιωμένη σοκολάτα,προσθέτουμε το τυρί και χτυπάμε με το μίξερ να αφρατέψει.
4. Προσθέτουμε έναν-έναν τους κρόκους και συνεχίζουμε το χτύπημα.
5. Προσθέτουμε την μαρέγκα σιγά σιγά ανακατεύοντας κυκλικά από πάνω προς τα κάτω .
6. Ρίχνουμε το μείγμα σε τσέρκι με διάμετρο 17 εκ. το οποίο το έχουμε τοποθετήσει σε ταψί με νερό.
7. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 175C για 15'.
8.Το βάζουμε σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.
(ΑΝ θέλετε μπορείτε να το σερβίρετε με μαρμελάδα "φρούτα του δάσους" του πάει πολύ.
Έτοιμο!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου