Τσοκομπάγια της Σταυρούλας

Τσοκομπάγια της Σταυρούλας!

υλικά:
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
400 γρ. γιαούρτι
4 μπανάνες
6 κουτ. της σουπ. γάλα
6-7 μπισκότα digestive
σαντιγί

 διαδικασία:
1. Λιώνουμε την σοκολάτα σε Μπεν Μαρί
2. Με ένα πιρούνι λιώνουμε τις μπανάνες.
 Τις προσθέτουμε μέσα στην λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε.
 3. Ρίχνουμε το γάλα και ανακατεύουμε.
 4. Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
 5. Σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια μας και τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα, μαντέψετε τι κάνουμε????
Ανακατεύουμε πάλι......
6. Γεμίζουμε με το μείγμα μικρά μπολ ή ποτήρια, γαρνίρουμε με σαντιγί και τα τοποθετούμε στο ψυγείο.
 
Καλή επιτυχία!
*Για τέλειο αποτέλεσμα πρέπει να μείνουν στο ψυγείο τουλάχιστον 5 ώρες.*

Σχόλια