Σαλάτα του Καίσαρα!

Σαλάτα του Καίσαρα

υλικά
1 μαρούλι 
ρόκα

300-400γρ. φιλέτο κοτόπουλο ή γαλοπούλα ψημένο με ότι καρυκεύματα θέλετε 
100-150 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
κρουτόν
6-7 φέτες μπέικον ψημένο
(σάλτσα γιαουρτιού):
(300 γρ. γιαούρτι
       3-4 κουτ. της σουπ. μουστάρδα
αλάτι-πιπέρι
100 γρ. απο τα 150γρ. παρμεζάνα
3-4 κ. της σουπ. ελαιόλαδο)


διαδικασία:
Αφού έχουμε ετοιμάσει όλα τα υλικά ανακατεύουμε το μαρούλι με την ρόκα, ψιλοκόβουμε το ψημένο κοτόπουλο και το ρίχνουμε επάνω στο μαρούλι.Προσθέτουμε το μπέικον, το κρουτόν. Περιχύνουμε με την σάλτσα γιαουρτιού και πασπαλίζουμε την υπόλοιπη παρμεζάνα. Πριν σερβίρουμε σε κάθε πιάτο την ανακατεύουμε να πάνε όλα τα υλικά παντού.
Καλή επιτυχία!

Σχόλια