Μοσχάρι με λαχανικά και σάλτσα σόγιας

 Μοσχάρι με λαχανικά και σάλτσα σόγιας!
υλικά:
500 γρ. μοσχάρι σπάλα
1 κρεμμύδι
2 κολοκυθάκια
2-3 καρότα
2 πιπεριές 
1/4 λάχανο
1/2 ματσάκι σέλινο
3-4 ντοματίνια
3-4 κουτ. της σουπ. σάλτσα σόγιας
ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι-κάρυ

εκτέλεση:
1. Κόβουμε σε φέτες και σοτάρουμε το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο. 
2. Κόβουμε τα καρότα σε φετάκια ή μπαστουνάκια και τα ρίχνουμε μέσα στα κρεμμύδια.
3. Ψιλοκόβουμε το λάχανο και το ρίχνουμε και αυτό. Αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο ακόμα.
4. Ψιλοκόβουμε το σέλινο και το ρίχνουμε μέσα και αποσύρουμε από την φωτιά.
5. Σε άλλο σκεύος προσθέτουμε ελαιόλαδο, μόλις ζεσταθεί βάζουμε μέσα το ψιλοκομμένο κρέας και σοτάρουμε καλά. Ρίχνουμε αλάτι,πιπέρι και κάρυ.
6. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και λίγο νερό για να βράσει το μοσχάρι και να μαλακώσει.
7. Μετά από περίπου 20' προσθέτουμε τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια σε φετάκια και ανακατεύουμε αφήνουμε για 5-10' να ψηθούν.
8. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά που είχαμε ετοιμάσει στην αρχή και την σάλτσα σόγιας. Αν χρειάζεται βάζουμε αλάτι-κάρυ-πιπέρι ανακατεύουμε αφήνουμε λίγο ενωθούν όλα τα υλικά και.. 
..σερβίρουμε.
Καλή όρεξη!!

Σχόλια