Μαρμελάδα raspberry!
υλικά:
500 γρ. raspberry
500 γρ. ζάχαρη
χυμό από μισό λεμόνι
1 βανίλια
500 γρ. raspberry
500 γρ. ζάχαρη
χυμό από μισό λεμόνι
1 βανίλια
εκτέλεση:
1. Σε κατσαρόλα ρίχνουμε μέσα το φρούτο την ζάχαρη και το χυμό λεμονιού.
2. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν ανακατεύοντας που και που για περίπου 1 ώρα. 'Όταν αποσύρουμε από την φωτιά προσθέτουμε την βανίλια,ανακατεύουμε την αφήνουμε να κρυώσει και την βάζουμε σε βάζο. Διατηρούμε την μαρμελάδα στο ψυγείο.
Καλή επιτυχία!
Καλή επιτυχία!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου