Κουλούρι γεμιστό

 Κουλούρι γεμιστό!
υλικά:
Καπνιστό τυρί
Φρέσκια Μοτσαρέλα
Σαλάμι αέρος
 
Σάλτσα ντομάτας:
2 φρ. ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
2 κ. σ. κέτσαπ
3-4 κ. σ. ελαιόλαδο
1-2 κ. τσ. ρίγανη
αλάτι-πιπέρι
*Σε κατσαρολάκι ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί, σιγοβράζουμε μέχρι να εξατμιστούν τα νερά της ντομάτας.*
Ζύμη πίτσας:
600 γρ. αλεύρι
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
400 γρ χλιαρό νερό
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
λίγο ζάχαρη
* Ρίχνουμε τα υλικά όλα μαζί και ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Την αφήνουμε σκεπασμένη και ήσυχη την ζύμη για 20'. Την ξαναζυμώνουμε και την αφήνουμε για 20'-30' είναι έτοιμη η ζύμη για χρήση.*


εκτέλεση:
1. Βάζουμε σε αλευρωμένη ελαφρώς επιφάνεια την ζύμη και την χωρίζουμε.
2. Ανοίγουμε το κάθε κομμάτι με πλάστη σε μακρόστενο ορθογώνιο σχήμα.
3. Ρίχνουμε 1-2 κουταλιές από την σάλτσα, σαλάμι, κομματάκια από τα τυριά και κλείνουμε την ζύμη. Τα φτιάχνουμε σαν κουλούρι και τα αραδιάζουμε σε λαμαρινάκι.
4. Βάζουμε ότι γέμιση θέλουμε, σε αυτό έχω βάλει φέτα και ελιές
5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30'-40' περίπου.

Σχόλια