Πατατοσαλάτα!
υλικά:
4-5 πατάτες
2 καρότα
1/2 κούπα αρακά
1/2 κούπα καλαμπόκι
3-4 αγγουράκια τουρσί
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1/3 ματσάκι μαϊντανό
1/3 ματσάκι άνηθο
ελαιόλαδο
αλάτι - πιπέρι
εκτέλεση:
1. Πλένουμε καλά με σφουγγάρι και βράζουμε τις πατάτες με την φλούδα. Όταν έχουν βράσει τις αφαιρούμε από το βραστό νερό, τις αφήνουμε να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κύβους. Το ίδιο και τα καρότα.
2. Τον αρακά με το καλαμπόκι αν είναι κατεψυγμένα δεν χρειάζονται βράσιμο, απλά τα ξεπλένουμε με άφθονο νερό και είναι έτοιμα.
3. Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας, τα αδειάζουμε σε μεγάλο μπολ, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο.
4. Ανακατεύουμε και..
.. σερβίρουμε.
Καλή όρεξη!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου