Μπουτάκια κοτόπουλου στο Grill!
υλικά για μαρινάρισμα:
1 κρεμμύδι τριμμ. στον τρίφτη
1/2 κ.γλ. σκόνη σκόρδου
1 κ.σ. καπνιστή πάπρικα
1 κ.γλ. γεμάτο κάρυ
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γλ. ζάχαρη
2 κ.σ. κέτσαπ
ρίγανη
λίγο ελαιόλαδοo
***
10 μπουτάκια κοτόπουλο
εκτέλεση
Αφού τα ''βαπτίσουμε'', τα βάζουμε στο ψυγείο σκεπασμένα για τουλάχιστον 2-3 ώρες. Μπορούμε και από την προηγούμενη μέρα.
Έχουμε ανάψει το Grill στο 200-220C τα βάζουμε στο ταψί τα ψήνουμε 15'-20' από την κάθε πλευρά..
..και είναι έτοιμα.
Τα συνοδεύουμε με σαλάτα ή ότι άλλο θέλουμε.
Καλή όρεξη!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου