Tortilla

Tortilla!
Τορτίγιες της Σταυρούλας

8-10 Τορτίγιες
1 ντομάτα ώριμη ψιλοκομμένη στραγγισμένη
καλαμπόκι βρασμένο
τυρί τσένταρ
μαϊντανό ψιλοκομμένο
υλικά για τον κιμά:
600 γρ. κιμά μοσχάρι ή κοτόπουλο
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια στραγγισμένα
1 καρότο τριμμένο στον τρίφτη
1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε λεπτές φέτες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 ντομάτα ώριμη ψιλοκομμένη
ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι-κάρυ-πάπρικα γλυκιά-κύμινο-πάπρικα καυτερή(προαιρετικά)

εκτέλεση για τον κιμά:
1.Σε μεγάλο τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρώς τις φέτες κρεμμυδιού. Προσθέτουμε τον κιμά και ρίχνουμε ανακατεύοντας τα μπαχαρικά, την ψιλοκομμένη ντομάτα, το τριμμένο καρότο, το σκόρδο και τα φασόλια , ανακατεύουμε κλείνουμε με καπάκι και αφήνουμε να σιγοβράζει περίπου 30' χωρίς να προσθέσουμε νερό.
2. Ζεσταίνουμε την πίτα σε τηγάνι χωρίς να βάλουμε μέσα κάτι. Δεν θέλει πάνω από 1-1,5'.
Την τοποθετούμε σε μεγάλο πιάτο και βάζουμε τα υλικά.


 Την διπλώνουμε
και  είναι έτοιμη για να την απολαύσουμε.


Καλή όρεξη!

Σχόλια