Γλυκό ψυγείου

Γλυκό ψυγείου Μπανάνα-Μπισκότο!
υλικά:
 2 πακέτα μπισκότα Πτι-Μπερ θρυμματισμένα
400 γρ. βούτυρο λιωμένο
500 γρ. μπανάνες
1 φάκελο ζελέ μπανάνα
1/2 κούπα ζεστό νερό
70 γρ. καστανή ζάχαρη
200 γρ. γιαούρτι
2 κ.σ. μέλι
τριμμένη σοκολάτα για το στόλισμα

εκτέλεση:
1. Ανακατεύουμε τα μπισκότα με το βούτυρο.
 2. Στρώνουμε σε φόρμα τσέρκι το μείγμα μπισκότου για βάση του γλυκού.
3. Ανακατεύουμε το ζεστό νερό με τον ζελέ και το αφήνουμε να κρυώσει.
 4. Σε multi βάζουμε τις μπανάνες, το γιαούρτι, την ζάχαρη και το μέλι.
 5. Αφού έχουν γίνει σαν χυλός προσθέτουμε και τον ζελέ και ξανά χτυπάμε.
6.  Ρίχνουμε τον χυλό επάνω στη βάση μπισκότου καλύπτουμε καλά με αλουμινόχαρτο ή μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 5 ώρες.
(Μετά απο 5 ώρες)
7. Ρίχνουμε την τριμμένη σοκολάτα, ξεφορμάρουμε και...
..σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!

Σχόλια