Παγωτό πεπόνι

Παγωτό πεπόνι!

υλικά:
1 πεπόνι
2-4 κ.σ. μέλι
1/2 λεμόνι (το χυμό)
1/2 κούπα νερό παγωμένο
 

εκτέλεση:
1. Καθαρίζουμε και κόβουμε το πεπόνι σε κομμάτια.
2. Το βάζουμε σε δοχείο να κλείνει αεροστεγώς και το βάζουμε στην κατάψυξη.
3. Μετά από 2-3 ώρες το βγάζουμε από την κατάψυξη και το βάζουμε σε μπλέντερ ή multi μαζί με τα υπόλοιπα υλικά...
...και τα χτυπάμε όλα μαζί να γίνει σαν πουρέ.
4. Το βάζουμε πάλι κατάψυξη για καμιά ωρίτσα και μετά..
..το τρώμε.

Σχόλια