Ζαμπονοτυρόπιτα

Ζαμπονοτυρόπιτα!

υλικά:
2 φύλλα Σφολιάτας
10 φέτες ζαμπόν
250-300 γρ. διάφορα τυριά
(γκούντα, ένταμ, κεφαλοτύρι)κ.α.
μπεσαμέλ: 
700 ml. γάλα φρέσκο
2 αυγά
4 κ.σ. αλεύρι
1 κ. γλ. βούτυρο
αλάτι, πιπέρι

εκτέλεση:
1. Ετοιμάζουμε την μπεσαμέλ, όλα τα υλικά στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
2. Αφήνουμε λίγο την κρέμα να κρυώσει και προσθέτουμε τα τυριά, το ζαμπόν και ανακατεύουμε.
3. Στο λαμαρινάκι του φούρνου βάζουμε μια λαδόκολλα και απλώνουμε το ένα φύλλο της σφολιάτας.
 Απλώνουμε την γέμιση. Όχι άκρη άκρη.
 Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο της σφολιάτας και κλείνουμε γύρω γύρω.
 Βάζουμε λίγο βούτυρο από πάνω, ραντίζουμε με νερό και τρυπάμε εδώ και εκεί.
 Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για περίπου 30'-35'.
Δοκιμάστε τη! 

Σχόλια