υλικά:
10ml χυμό λεμόνι
10ml ξύδι
αλάτι
1 κ.γλ. σιρόπι Αγαύης ή 1 πρέζα ζάχαρη Καρύδας ή 1 πρέζα καστανη ζάχαρη
2 κ.σ. πικάντικη μουστάρδα
450ml ηλιέλαιο
εκτέλεση:
1. Ρίχνουμε μέσα στο μπλέντερ το γάλα σόγιας, το αλάτι, την μουστάρδα και το σιρόπι Αγαύης.
2. Τα χτυπάμε 3''- 4'' μόνο για ενσωματωθούν όλα τα υλικά.
3. Προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι και ενδιάμεσα ρίχνουμε το ξύδι και το λεμόνι.
Συνολικό χτύπημα 2'-3'.
Είναι έτοιμη. 😋
Καλή επιτυχία!
😉
Συνολικό χτύπημα 2'-3'.
Είναι έτοιμη. 😋
Καλή επιτυχία!
😉
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου