Μαγιονέζα

Μαγιονέζα νηστίσιμη! 🙌

υλικά:
200ml γάλα σόγιας
10ml χυμό λεμόνι
10ml ξύδι
αλάτι
1 κ.γλ. σιρόπι Αγαύης ή 1 πρέζα ζάχαρη Καρύδας ή 1 πρέζα καστανη ζάχαρη
 2 κ.σ. πικάντικη μουστάρδα 
450ml ηλιέλαιο

εκτέλεση:
1. Ρίχνουμε μέσα στο μπλέντερ το γάλα σόγιας, το αλάτι, την μουστάρδα και το σιρόπι Αγαύης.
 2. Τα χτυπάμε 3''- 4'' μόνο για ενσωματωθούν όλα τα υλικά.
  3. Προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι και ενδιάμεσα ρίχνουμε το ξύδι και το λεμόνι. 
Συνολικό χτύπημα 2'-3'.
 Είναι έτοιμη.  😋
Καλή επιτυχία!
😉

Σχόλια