Κολοκυθοκεφτέδες με πορτοκαλί κολοκύθα!
υλικά:
600 γρ. τριμμένο κολοκύθι
1 μέτρια πατάτα τριμμ. στον τρίφτη
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/2 ματσάκι άνηθο
1 κρεμμύδι ξερό τριμμ. στον τρίφτη
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 κούπα αλεύρι
ελαιόλαδο - ηλιέλαιο
εκτέλεση:
1. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας. Το κολοκύθι πριν το ανακατέψουμε με τα υπόλοιπα υλικά του ρίχνουμε λίγο αλάτι, το τρίβουμε με τα χέρια μας και το στύβουμε για να βγάλει τα υγρά του.
2. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, αλάτι, πιπέρι, 1-2 κ. σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
3. Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι και το ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια μάζα.
Τηγανίζουμε τους κολοκυθοκεφτέδες σε ηλιέλαιο ή μισό ελαιόλαδο μισό ηλιέλαιο.
Και σερβίρουμε
Καλή επιτυχία!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου