Πέρκα!

Πέρκα στο grill!

υλικά:
2 φιλέτα Πέρκα σε κομμάτια
3-4 κ. σ. γιαούρτι
2 κ.σ. μαγιονέζα
αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
1 κ. τσ. σκόνη αποξηραμένου κρεμμυδιού
λίγο ελαιόλαδο
φρυγανιά τριμμένη

εκτέλεση:
Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά εκτός από το ψάρι και την φρυγανιά
και ανακατεύουμε.
 Βάζουμε τα κομμάτια του ψαριού και τα καλύπτουμε καλά με το μείγμα που έχουμε ετοιμάσει.
Καλύπτουμε ένα ένα κομμάτι με την τριμμ. φρυγανιά.
Τα βάζουμε στο ταψί με λαδόκολλα και
ψήνουμε στο grill μέχρι να ροδίσουν καλά.
Σερβίρουμε!
 Τα έχω σερβίρει μαζί με ψητά λαχανικά και Noodles.

Καλή όρεξη!


Σχόλια