Καλαμαράκια

Καλαμαράκια κοκκινιστά!
υλικά:
500 γρ. καλαμαράκια καθαρισμένα
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
3 μεγάλες ντομάτες στον τριφτη
1/3 ματσάκι μαϊντανό
αλάτι - πιπέρι 
ελαιόλαδο

 εκτέλεση:
1. Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι σε φέτες
 2. Προσθέτουμε τα καλαμαράκια μαζί με το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε σε δυνατή φωτιά για 5'-10'. 
3. Ρίχνουμε την ντομάτα και αφήνουμε να σιγοβράσουν χωρίς να προσθέσουμε νερό .
4. Όταν σβήσουμε την φωτιά προσθέτουμε και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε.
5. Σερβίρουμε με ρύζι σπυρωτό ή πατάτες τηγανιτές ή ότι άλλο θέλουμε.
Καλή όρεξη!

Σχόλια