Παγωτό με τραγανό παστέλι σουσαμιού!
υλικά:
1 κρέμα γάλακτος φυτική(500ml)
1 ζαχαρούχο γάλα
250 γρ. τραγανό παστέλι
1 βανίλια
εκτέλεση:
1. Βάζουμε σε πολυκόφτη το παστέλι αφού πρώτα το σπάσουμε με τα χεριά μας και το θρυμματίζουμε. Δεν θέλουμε να το κάνουμε σκόνη είναι ωραίο να έχει λίγα κομματάκια μεγαλύτερα.
2. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει σαν γιαούρτι.
3. Προσθέτουμε την βανίλια, το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε λίγο ακόμα μέχρι να αφρατέψει και να σφίξει.
4. Ρίχνουμε σε μπολ την κρέμα, το τριμμένο παστέλι και ανακατεύουμε.
5. Βάζουμε το μείγμα του παγωτού σε παγωτομηχανή ή σε κλειστό δοχείο στην κατάψυξη για 6-8 ώρες πριν το φάμε.
Είναι έτοιμο!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου