Στριφτά σκορδόψωμα!
υλικά:
1/2 δόση ζύμη για Pizza (βλέπε Pizza)
Τυρί Cheddar & (Kerrygold ή Mozzarela)
σκόνη σκόρδου
πιπέρι
βούτυρο λιωμένο
Σάλτσα: Κέτσαπ & Barbeque sauce 1:1
εκτέλεση:
1. Ανοίγουμε την ζύμη με πλάστη .
2. Βάζουμε βούτυρο σε όλη την επιφάνεια.
3. Πασπαλίζουμε όσο σκόρδο, πιπέρι και τυριά θέλουμε στην μισή πλευρά του φύλλου.
4. Σκεπάζουμε με την υπόλοιπη πλευρά και ..
.. με τον πλάστη πατάμε όλη την επιφάνεια.
5. Κόβουμε σε λωρίδες, στρίβουμε την κάθε μια ..
..και την βάζουμε στο λαμαρινάκι .
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C μέχρι να ψηθούν και να πάρουν ωραίο χρώμα.
Έτοιμα!
Τέλειο συνοδευτικό για μπύρα!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου