Τυρί κρέμα

Τυρί κρέμα σαν το "Philadelphia"


υλικά:
1 κιλό γιαούρτι
1/4 -1/2 κ.γλ. αλάτι

εκτέλεση:
1. Παίρνουμε μια λεπτή πετσέτα κουζίνας την οποία έχουμε βρέξει και στύψει. Την βάζουμε μέσα σε σουρωτήρι και ριχνουμε το γιαούρτι.
 2. Μαζεύουμε όλες τις άκρες τις πετσέτας, σφίγγουμε καλά σαν πουγκάκι και το δένουμε.
 Βάζουμε το σουρωτήρι μέσα σε ένα μπολ για να πέφτουν τα υγρά από το γιαούρτι μέσα.  Το τοποθετούμε στο ψυγείο για 24 ώρες αδειάζοντας που και που τα υγρά.
3.  Αφού περάσουν οι 24 ώρες ανοίγουμε το πουγκάκι και να το...  το τυράκι.
 4. Το βγάζουμε από την πετσέτα και το βάζουμε μέσα σε μπολ.
 5. Του ριχνουμε το αλάτι και ανακατεύουμε. 
Είναι έτοιμο!
Το βάζουμε σε δοχείο στο ψυγείο.
Καλή σας όρεξη!

Σχόλια