Μήλο και σφολιάτα

Τριαντάφυλλο από μήλο και σφολιάτα!
υλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
5-6 κ.σ. μαρμελάδα της αρεσκείας σας
3 μήλα σε φέτες πολύ λεπτές
λίγη ζάχαρη άχνη + κρυσταλλική
θήκες για cupcakes

εκτελεση
1. Ρίχνουμε στα λεπτά κομμένα μήλα βραστό νερό, τα αφήνουμε για 5' περίπου και τα σουρώνουμε.
2. Ξεδιπλώνουμε το φύλλο και το κοβουμε σε τέσσερα κομμάτια.
3. Απλώνουμε σε κάθε κομμάτι μαρμελάδα.
4. Βάζουμε φετουλες από τα μήλα στην άκρη και λίγο εκτός φύλλου, καπακώνουμε κατά μήκος και διπλώνουμε σε ρολό.
 
 *Επειδή όμως βγαίνει πολύ χοντρό το ρολό, αφού το καπακώσουμε κοβουμε στη μέση και διπλώνουμε.*   
  5. Τα τοποθετούμε στις θήκες πασπαλίζουμε με λίγη κρυσταλλική ζάχαρη και ψήνουμε στους 180c για 35'- 40'.

Αφού κρυώσουν τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε με καφέ ή τσάι.
Έτοιμα!

Σχόλια