Χοιρινό με κάρυ

Χοιρινό με κάρυ!

υλικά:
1,200kg χοίρινη σπάλα χωρίς κόκαλο
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκ.
1 σκελ. σκορδο
1-2 καρότα τριμμ.
κ.τσ. μουστάρδα
1 κ. τσ. πάπρικα
11/2 κ.τσ. καρυ
αλάτι - πιπέρι
ελαιόλαδο

εκτέλεση:
 Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα.
Προσθέτουμε το κρέας αφού το έχουμε κόψει σε μερίδες ή σε μπουκιές.
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και το σκόρδο.
Ρίχνουμε και το καρότο και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε ζεστό νερό έως να σκεπάσει το κρέας, κλείνουμε με το καπάκι και 
σιγοβράζουμε για περίπου 1 ώρα ή μέχρι να βράσει το κρέας και να χυλώσει η σάλτσα.
Έτοιμο για να σερβίρουμε!
Καλή επιτυχία!
*Το έχω σερβίρει με ρύζι basmati αλλά μπορείτε και με πουρέ πατάτας και τηγανιτές πατάτες*

Σχόλια