Δίχρωμα μαλακά ρολάκια

Δίχρωμα ρολάκια!

υλικά:
11/2 κούπα χλιαρό γάλα
1/2 κούπα καλαμποκέλαιο
7-8κ.σ. ζάχαρη
2 αυγά
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
50γρ. βούτυρο
1 βανίλια
4κ.σ. κακάο άγλυκο
51/2 κούπες αλεύρι
εκτέλεση:
Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ το γάλα,τα δυο ασπράδια από τα αυγά, το λάδι, το βούτυρο, την ζάχαρη, την μαγιά, την βανίλια, το αλεύρι και ζυμώνετε για 5' περίπου.
 Η ζύμη βγαίνει μαλακή και δεν κολλάει.
 Χωρίζουμε σε δυο ίσα μέρη.
 Στο ένα κομμάτι ζύμης βάζουμε το κακάο και ζυμώνουμε
Αφηνουμε τις ζύμες να ξεκουραστούν για 30'.
 Ανοίγουμε με τον πλάστη σε δυο ίδια φύλλα. Αλείφουμε νερό με ένα πινέλο το άσπρο φύλλο. 
Τοποθετώ το φύλλο σοκολάτας πάνω στο φύλλο βανίλιας.
Αλείφουμε πάλι με νερό και κοβουμε στην μέση.
 Τυλίγουμε σε ρολό.
Κόβουμε σε 5-6  κομμάτια το κάθε ρολό.
Τα αραδιάζουμε σαν στρατιωτακια πάνω στο ταψί και τα αφήνουμε για 30' να φουσκώσουν.
Χτυπάμε τους δυο κρόκους με 1 κ.γλ. νερό και λίγη βανίλια.
Αλείφουμε τα ρολά και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200c για 20'.
Καλή επιτυχία!

Σχόλια