Κριτσίνια καλαμποκιού

Κριτσίνια καλαμποκιού!
υλικά:
150γρ. καλαμποκάλευρο
120γρ. Πολέντα (χοντροαλαεσμένο καλαμπόκι)
150γρ. αλεύρι
80γρ. καλαμποκέλαιο
11/2 κ.γλ. αλάτι
2κ.γλ. baking powder
180γρ. νερό
2κ.γλ. ζάχαρη
2κ.σ. λευκό κρασί
2 κούπες τριμμένες νιφάδες καλαμποκιού(Corn flakes)
εκτέλεση:
Ρίχνουμε μέσα στον κάδο του μίξερ το λάδι, το νερό, το κρασί, το αλάτι, την ζάχαρη και χτυπάμε για λίγο.  
 Προσθέτουμε το αλεύρι, το καλαμποκάλευρο, την Πολέντα και το baking powder και χτυπάμε..
 ..μέχρι να γίνει μια αφράτη ζύμη.
Βάζουμε σε ένα πιάτο τις νιφάδες και σε άλλο πιάτο νερό, παίρνουμε λίγη λίγη ζύμη και φτιάχνουμε λεπτά κορδονάκια.
 Τα βουτάμε ένα ένα μέσα στο νερό και μετά
  τα πανάρουμε με τις νιφάδες.
 Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170c για 25' περίπου.
Είναι έτοιμα
Καλή επιτυχία

Σχόλια