υλικά:
200 γρ. Κεμπάπ σόγιας
μουστάρδα πικάντικη
κέτσαπ
καπνιστή πάπρικα
κάρυ
αλάτι-πιπέρι
σκόνη σκόρδο
σκόνη κρεμμυδιού
ρίγανη
ελαιόλαδο
ξυλάκια για σουβλάκια
κρεμμύδι
πιπεριές
εκτέλεση:
Βάζουμε σε μπολ την σόγια και ρίχνουμε καυτό νερό να την σκεπάσει, την αφήνουμε για 8'
Μετά τα 8' την σουρώνουμε και την πατάμε με τα χέρια μας για να βγάλει ότι νερό έχει μείνει
Ρίχνουμε όλα τα μπαχαρικά, μουστάρδα-κέτσαπ, ελαιόλαδο και
ανακατεύουμε καλά
Περνάμε στα καλαμάκια εναλλάξ κρεμμύδι-σόγια-πιπεριά
και τα ψήνουμε στα κάρβουνα ή σε τηγάνι γκριλιέρα
είναι έτοιμα
Ψήστε πιτούλες και φτιάξτε ωραιότατα πιτόγυρα μαζί με ντομάτα, κρεμμύδι και πατάτες
Καλή όρεξη!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου