Φυστικοβούτυρο
υλικά:
Φιστίκια ψημένα (αραχίδες)
2-4 κ.σ. καλαμποκέλαιο
1 πρέζα αλάτι
εκτέλεση:
Τα καθαρίζουμε

Τα βάζουμε σε μπλέντερ με το καλαμποκέλαιο και λίγο αλατάκι

τα αλέθουμε σε χαμηλή ταχύτητα
όσο πιο πολύ καλαμποκέλαιο βάζουμε τόσο πιο πολύ λείο γίνεται το φυστικοβούτυρο
είναι έτοιμο, το βάζουμε σε γυάλινο βάζο και το τοποθετούμε στο ψυγείο. Διατηρείτε στο ψυγείο 3 μήνες+
Καλή επιτυχία
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου