Vegan "nutella"

Vegan"nutella"

υλικά:

300γρ. μαύρη σοκολάτα 

400ml. κρέμα καρύδας

εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε την κρέμα καρύδας σε κατσαρολάκι και προσθέτουμε σε κομμάτια την σοκολάτα

τα αφήνουμε ήσυχα για 2'
και έπειτα ανακατεύουμε σιγά σιγά 
μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα
το ρίχνουμε σε γυάλινο βάζο κατά προτίμηση
και όταν κρυώσει, το βάζουμε στο ψυγείο.
Διατηρείται 1 μήνα
*Μπορούμε να προσθέσουμε 50-100γρ. ψημένα φουντούκια μέσα στο μείγμα*

😋Καλή απόλαυση!


Σχόλια